Airco service: De Jong Autoschade is uw specialist

In bijna elke auto zit tegenwoordig airco. Airco zorgt voor een hoog comfort en zorgt ervoor dat u fris achter het stuur zit. Uw airco heeft echter wél onderhoud nodig en daarom biedt De Jong Autoschade u de beste airco service.

Waarom airco service?

Airco Service HeerenveenHet airco systeem in uw auto is een ingewikkeld systeem. Daarom hebben wij van De Jong Autoschade een speciale airco service voor u. Voorkom ingewikkelde problemen aan uw airco en maak gebruik van onze airco service.

Hoe merkt u dat u service aan uw airco nodig heeft?

  • Te weinig of geen koude lucht uit de ventilatieroosters
  • Een muffe lucht uit de airco

Waarom airco service bij De Jong Autoschade

Met onze specialisten en hoogwaardig technisch apparatuur weten wij precies welke service uw airco nodig heeft. Wij kunnen uw airco systeem in mum van tijd controleren en onderhouden. Wanneer er een reparatie benodigd is aan uw airco systeem voeren wij dit effectief en efficiënt uit. Uiteraard doen wij service en reparatie aan uw airco conform de koeltechnische eisen die zijn aangegeven door het ministerie van VROM.

  • De beste apparatuur voor uw airco service
  • De beste experts uit Noord Nederland voor uw airco service
  • Lage en eerlijke prijs voor uw airco service
  • Snelle, effectieve en efficiënte airco service

Airco service voor uw bedrijfswagens

Bedrijfswagens worden over het algemeen veel en vaak gebruikt. Dit weet de Jong Autoschade en daarom werken wij voor u uiterst snel, efficiënt en effectief. Een goed airco systeem is in een bedrijfswagen geen overbodige luxe. Laat daarom regelmatig uw airco controleren door onze airco service. Uw heeft uw bedrijfswagen zeer snel weer terug met een goed werkend airco systeem door onze airco service.

Voor informatie of een afspraak: 

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: