Wij lijnen uw auto uit voor hogere veiligheid en rijcomfort

Auto laten uitlijnen in HeerenveenVoor optimaal rijcomfort en veiligheid in het verkeer doet u er verstandig aan om de banden van uw auto te laten uitlijnen. De banden van uw auto zijn nauwkeurig geplaatst en dienen ook zo geplaatst te blijven. Trekt uw auto naar links of naar rechts? Dan verhelpt u dit met het uitlijnen van uw auto bij De Jong Autoschade.

Waarom is het verstandig om uw auto regelmatig te laten uitlijnen

Wanneer u over een grote steen rijdt, stoeprand raakt, door een diepe kuil in de weg rijdt, etc, is de kans groot dat uw auto uitgelijnd moet worden. Uw autobanden zijn namelijk nauwkeurig geplaatst en kunnen door een van bovenstaande redenen ‘verzet’ raken.

De voordelen van het uitlijnen van uw auto bij De Jong autoschade op een rij:

  • Lage prijs
  • Lager brandstof verbruik na het uitlijnen
  • Gelijkmatige slijtage van uw banden
  • Hoger rijcomfort
  • Hoge rijveiligheid
  • Voorkomt een trillend stuur bij bepaalde snelheden

Hoe vaak moet u uw auto laten uitlijnen

Wij raden u aan om uw banden van uw auto elke 20.000 kilometer of elk jaar te laten uitlijnen. Daarnaast kunt u zelf op een aantal manier merken of de banden van uw auto uitgelijnd dien te worden. De manieren om dit te merken zijn:

  • Uw auto heeft een (kleine) afwijking bij het rijden in een rechte lijn
  • Uw auto stuurt zwaar of licht
  • Het stuur van uw auto draait niet terug na een bocht
  • Banden slijten niet recht af waardoor deze meer lawaai krijgen

Wat kunnen wij voor u betekenen

Bij De Jong Autoschade staan er op elk moment specialisten klaar om u met uw auto te helpen. Het uitlijnen van de banden van uw auto is namelijk zeer specialistisch werk. Bovendien is er speciale apparatuur benodigd, zodat de stand van uw banden precies bepaald kunnen worden. Het goed uitlijnen van de banden van uw auto betekent namelijk dat de velgen van uw auto zo exact afgesteld worden, zodat de banden van uw auto in een recht spoor lopen.

‘De specialisten van De Jong Autoschade weten met behulp van onze hoogwaardig technologische apparatuur uw auto perfect uit te lijnen.

Wat kost het uitlijnen van de banden van uw auto

In eerste instantie hanteren we bij De jong Autoschade lage en eerlijke prijzen. In tweede instantie willen wij u er graag op wijzen dat wanneer u de banden van uw auto door ons laat uitlijnen u deze investering terug verdiend. Met de juiste uitlijning van de banden van uw auto bespaart u namelijk op de kosten van brandstof.

Bedrijfswagens en zware voertuigen uitlijnen

Voor bedrijven is De Jong Autoschade de specialist. U kunt uw bedrijfswagens niet te lang missen en daarom werken wij efficiënt en effectief. Hierdoor heeft u uw bedrijfswagens binnen de kortste tijd weer terug met perfect uitgelijnde banden. Vooral doordat uw bedrijfswagens veel kilometers maken verdiend u uw investering snel weer terug en heeft u een verhoogde rijveiligheid en rijcomfort.

Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen: 

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: