Herstel van uw ruitschade laat je toch aan de vakman over?

Of het nu gaat om een sterretje in uw voorruit of vervanging van de gehele ruit; dit is werk voor een echte vakman. Wij hebben daarvoor het juiste gereedschap in huis en beschikken ook over de gewenste opleidingen. Bovendien regelen wij alles direct met uw verzekeringsmaatschappij en kijken wij veel verder dan de gewone ruitherstellers die u tegenkomt in tentjes op parkeerterreinen of veelvuldig in tv-reclamecampagnes. Ruitschade is door toenemende technologische ontwikkelingen complexer geworden en vereist veel meer kennis en vaardigheden. U bent daarom bij ons in betere handen. Denk daaraan als u de volgende keer ruitschade heeft! Want ook voor herstel van uw ruitschade gaat u naar dé echte schadeondernemer bij u in de buurt!

Glasschade

Is uw autoruit beschadigd door steenslag, met als gevolg een ster of een andere soort beschadiging, dan hoeft in de meeste gevallen niet uw complete voorruit vervangen te worden. Dit soort autoruitbeschadigingen kunnen door middel van bijvoorbeeld harsinjecties volledig hersteld worden. Daarbij krijgt uw autoruit zijn originele sterkte weer terug.

Deze vorm van autoruitschadeherstel wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door uw verzekeraar indien u uw auto WA+ of All Risk verzekerd heeft. Wanneer u uw auto alleen WA+ (wettelijk aansprakelijk) heeft verzekerd bieden wij u ook de mogelijkheid om uw beschadigde autoruit tegen een gereduceerd tarief te herstellen; met een helder vooruitzicht veilig op weg!

Hierbij geven wij 4 jaar FOCWA garantie op herstel en vervanging!

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: