Schade? Altijd vervelend…

U heeft schade met uw voertuig? Dit is erg vervelend, wij begrijpen dit al geen ander. Daarom weten wij dat het belangrijk is om zo snel mogelijk weer gebruik te kunnen maken van uw eigen voertuig. De Jong Autoschade zorgt er dan ook voor dat uw auto, motor of vrachtwagen binnen de kortste keren de weg weer op kan. Wij zorgen er ook voor dat uw voertuig nog steeds zo veilig is als voor het ongeval, en ook niet geheel onbelangrijk: dat uw voertuig er net zo uit ziet als voor het ongeval.

Snel weer op weg met de service van De Jong

Als uw voertuig wordt gerepareerd bij De Jong Autoschade weet u zeker dat uw voertuig vakkundig en snel weer de weg op kan! Met de unieke haal en breng service is het helemaal goed geregeld. Mocht u onverhoopt uw auto niet kunnen brengen dan halen wij deze bij u thuis op en brengen deze pas weer terug als deze volledig hersteld is. Perfecte service toch?

De Jong veelzijdige schadehersteller!

De Jong Schadeherstel is niet alléén goed in het herstellen van schade aan personenwagens. Bij De Jong kunt u ook terecht voor tal van andere schadereparaties. Hoe klein of hoe groot de schade ook is: bij De Jong bent u aan het goed adres, letterlijk voor alle schadegevallen. Niet voor niets: ‘de veelzijdige schadehersteller!’

Bijzondere schadeherstelklussen

Een heel specialistische afdeling binnen De Jong Schadeherstel houdt zich bezig met schadeherstel aan agrarisch materieel. Zeker op het moment – bijvoorbeeld midden in de oogsttijd – is het goed te weten dat een verbogen trekstel in no-time weer gerepareerd is. En goed! Door de grote expertise op o.a. dit gebied is reparatie veelal aanmerkelijk voordeliger dan vervanging door nieuw.

All-round schade herstelbedrijf

Bij De Jong kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het spuiten van uw waardevolle motorfiets, de keukenkastjes of… uw supersnelle speedboot.

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: