Caravan schadeherstel is bij De Jong Autoschade perfect en betaalbaar

Caravanschade en camperschadeNu ook het kleine schadeherstel aan een caravan of camper perfect en goedkoop hersteld. Voorheen waren kleine beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers erg tijdrovend om te herstellen en hierdoor relatief kostbaar. Gelukkig is de Jong Autoschade aangesloten bij CaravanRepair®. Hiermee kan de schadelast aan caravans en camperwanden aanzienelijk beperkt te worden. CaravanRepair® werkt met een gepatenteerd repairsysteem dat hier speciaal voor ontwikkeld is.

De Pers schreef: “Ingenieus systeem om aluminiumplaten op campers, caravans, en aanhangwagens te herstellen.” Internationale gebruikers, goedkeuring/tests:

De beste methode voor herstel van schade aan camper en caravan

Waarom zou men de gehele zijkant van een caravan/camper vervangen, alleen wegens een kleine deuk of krasdeuk ? Het is zowel tijdrovend en eveneens zeer duur. Met dit Caravanwand herstelsysteem en de gedegen opleiding, die in eigen beheer is ontwikkeld, krijgt men een perfecte afwerking. Mede door het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, waarbij  CaravanRepair® & De Jong Autoschade uitgebreide garantie geeft op de reparaties.

Garantie voor uw camper en caravan herstel

De Jong is als CaravanRepair® specialist een professioneel, betrouwbaar caravan schadeherstel bedrijf met jarenlange ervaring. Wij geven u ruime schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over. Dat zegt genoeg toch?

Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Bovendien wordt de methode ondersteund door caravanverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is helemaal niet nodig. Dat bespaart dus honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van CaravanRepair® maar enkele dagen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: