Schadeherstel aan ‘zware jongens’

TruckschadeVoor schadeherstel aan de ‘koningen van de weg’ is een aparte afdeling binnen ons bedrijf toegespitst. Hier beschikken wij over zware richtbanken voor het richten van cabines en chassis en het controleren van assen en wielstanden van de grootste, zwaarste trucks en ander zwaar materieel.

Goed en snel, hoe groot ook

De Truckschade-afdeling van De Jong Schadeherstel is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Met een grote richtvloer met richtfaciliteiten voor het herstellen van zware schades. Daarnaast is er nog een richtbank aanwezig die kan worden aangepast voor het richten van zowel het vrachtautochassis als van de cabine. Ook voor het herstel van schades aan polyester is men hier prima uitgerust.

Speciale spuitfasciliteiten

Dankzij de forse afmetingen van onze werkplaats kunnen complete vrachtautocombinaties in de cabine onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten. Dat is goed voor de kwaliteit van het spuitwerk én goed voor het milieu. Er wordt gespoten met watergedragen lakken. Deze lakken voldoen aan de strengste milieu-eisen, waardoor de milieu-overlast tot een minimum wordt beperkt. Voor het spuiten wordt gebruik gemaakt van HVLP-verfspuiten. Hierdoor wordt de lak zeer doelmatig gebruikt en is er geen verspilling door overspray.

Dag en nacht alarmservice

Wij hebben voor onze klanten een uitgebreid servicepakket ontwikkeld en beschikken over een 24-uurs alarmservice voor noodgevallen en een eigen haal- en afsleepservice. Uiteraard wordt u geheel begeleid bij de totale schadeafwikkeling. Indien mogelijk wordt er gezorgd voor vervangend vervoer.

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: