Spuiterij en conservering

Door de recente uitbreiding van 2006 is er een eigen spuitinrichting gecreeerd waar uitstekend opgeleide en vakbewame spuiters dagelijk topprestaties leveren. Onze spuiters voorzien niet alleen auto’s van een nieuwe laklaag, ook uw boot of (delen van) bijvoobeeld uw meubels of keuken kunnen wij weer als nieuw maken.

Wij gebruiken lakken van de hoogste kwaliteit. Milieu en ARBO spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Wist u dat onze speciale, watergedragen lakken beschikken over een uitstekende weerstand tegen steenslag, chemische- en weersinvloeden?

Autospuiterij De Jong Autoschade, Heerenveen

Ook op spuit- en lakwerk geven wij kwaliteitgarantie!

Antiroestbehandeling

Uw auto heeft het in ons koude, vochtige land zwaar te verduren. De Jong weet als geen ander de vitale delen te onderzoeken op roestvorming. Immers, wij zien dagelijks de auto’s ‘van binnen’. Voor een afdoende antiroestbehandeling bij u bij ons dus aan het juiste adres!

Special painting

Onze spuiters beheersen tal van technieken om speciale effecten te creeren in spuit- of lakwerk. Informeert u naar de vele mogelijkheden

Stralen

Stralen is een beproefde methode voor het verwijderen van roest, walshuid en andere deklagen. Bij het stralen wordt onder hoge druk grit tegen het object aangeslagen. Wat overblijft is een schoon, ruw basismateriaal dat geschikt is voor verdere behandeling. Voor het stralen worden schroefdraad, draaiende delen, astappen en andere kwetsbare onderdelen beschermd. Ook tijdens het stralen wordt hier rekening mee gehouden. Het stralen vindt plaats in een speciale straalcabine. Het hele proces voldoet aan de strengste milieu-eisen. Toepassingsgebied: alle oude en nieuwe objecten waarvan de deklaag verwijderd moet worden en waarvoor duurzame conservering een vereiste is, niet alleen voor de conservering van chassis en (agrarisch) materieel maar ook voor bijvoorbeeld gietijzer en oud smeedwerk.

Wij werken voor- en zijn aangesloten bij: